Kaffemaskine
Man kan få rigtig mange forskellige kaffemaskiner, som har mange forskellige funktioner. Man kan få kaffemaskine med hele bønner, kaffemaskine instant, kaffemaskine til kapsler, kaffemaskine med kværn. Man kan altså få en til ethvert behov. Derudover fås kaffemaskinerne også i forskellige størrelser, så det kan bruges på forskellige institutioner. Man kan for eksempel få kaffemaskine til kontor, kaffemaskine til kantine, kaffemaskine til café, virksomheder og firmaer. Der er altså et hav af muligheder.

Der er en del forskellige betalingsmuligheder, når man skal have fat i en stor kaffemaskine til kontoret for eksempel. For det første kan kaffemaskiner priser godt variere rigtig meget, alt efter hvilken type man vælger at købe. Hvis det kun er for en periode, man skal have kaffemaskinen, så kan man få kaffemaskiner på leasing eller leje en kaffemaskine. Hvad end ens behov er, både hvad gælder kaffemaskinen og betalingsmetoden, så skal der nok være et perfekt match for dig.

Kaffemaskine mærker

AEG kaffemaskine
AEG er en tysk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1887. Det er en virksomhed, som producerer forskelligt køkkenudstyr, og har rigtig meget erfaring med at lave køkkenmaskiner, deriblandt kaffemaskiner. AEG har igennem årene forenet lækkert design og fremragende ydelse. En kaffemaskine fra AEG er af lækkert design, yderst nem at betjene, og laver en rigtig god kaffe.

Animo kaffemaskine
Animo blev grundlagt tilbage i 1950 i Holland. Siden denne gang har Animo produceret kvalitetskaffemaskiner, deriblandt modellerne M200 og M202. Animo er i dag en af de førende på markedet for kaffemaskiner. Med en kaffemaskine fra Animo vil man opleve en rigtig lækker kaffe, så dagen kan blive startet godt.

Barista kaffemaskine
Barista producerer en del forskellige kaffemaskiner, som Fracino Piccino og Fracino Little Gem. En kaffemaskine fra Barista er rigtig nem at betjene, og den laver en kvalitetskaffe, der kan få smilet frem ved de fleste.

Bodum kaffemaskine
Bodum blev grundlagt af kaffeentusiasten Peter Bodum i København i 1944. Bodum er i dag verden største producent af stempelkander, og dette er der tre grunde til: funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Bodum sortiment indeholder selvfølgelig også andet end stempelkander. De producerer fx også kaffemaskiner, såsom modellen Bistro.

Bosch kaffemaskine
Bosch er en tysk virksomhed , der producerer maskiner til hjemmet. Den blev grundlagt tilbage i 1886 af Robert Bosch. I dag producerer Bosch rigtig mange forskellige produkter blandt andet også kaffemaskiner, som modellerne TKA8651 og TKA8653. Med en kaffemaskine fra Bosch er du sikret kvalitetskaffe hver dag.

© Copyright Kaffeautomat